KAZAN MANGAL TANDYR
 
+370 683 21542;    +370 612 30852;   KAZANTANDYR@GMAIL.COM


Uzbekijos virtuvės įranga ir įrankiai. Mes pasiūlome platų asortimentą uzbekiškų indų, peilių, kazanų, mangalų ir tandyrų, kurie gali padėti jums sukurti autentišką Uzbekijos maistą ir patirti šios šalies kultūrą per skonį.


GARIŪNAI

4 GELTONAS ANGARAS!

KATALOGAS

Mes parduodame produktų pavyzdžius.

ČENAKINIŲ RINKINYS 10

Rinkinš sudaro 3*0,5l bei laikiklis išėmimui.

Diametras 11,5 cm;
Aukštis – 11 cm;
Apimtis 0,5 l;
Dugno skersmuo 6 cm;
Dangtelio skersmuo 9 cm;
Medžiaga – Keramika;
Dengimas – Lakas/Glazūra;
Negalima naudoti ant viryklės;
Galima plauti indaplovėje.

Keramika yra viena populiariausių medžiagų indams gaminti. Keramika – tai gaminiai iš molio, kuris kartu su mineraliniais priedais gaminamas veikiant aukštai temperatūrai.Dėl akytos struktūros keraminiai indai lėtai ir tolygiai įkaista ir gaminimo metu sugeria drėgmę, suteikdami ją maistui: patiekalas ne troškinamas ar kepamas, bet garinamas, o tai jam suteikia ypatingo skonio ir aromato.Keraminiuose puoduose ar keptuvėse ruošiami patiekalai išlaiko sveikąsias savybes ir yra sodraus skonio.Keramikos gaminiai nereaguoja su maistu, neišskiria pavojingų medžiagų ir nepraturtina maisto metalais.Keraminiai indai, kaip pavyzdžiui, termosai, ilgai išlaiko maistą ir gėrimus šiltus arba vėsius.Keramika nesugeria kvapų, todėl maistą patogu laikyti keraminiuose induose. Namų apyvokos reikmenis, ypač grūdus, laikydami keramikiniuose induose, apsaugosite juos nuo gedimo ir “augintinių” įsikūrimo.Keraminiams indams nereikia ypatingos priežiūros, tačiau rūpestingas požiūris gali gerokai pailginti jų tarnavimo laiką:

⦁ keraminius indus galima naudoti tik kepimui krosnyje ar orkaitėje. Jų negalima statyti ant atviros ugnies (dujinės ar elektrinės kaitlentės su degikliais).

⦁ keraminiams indams negalima taikyti staigių temperatūros pokyčių (pavyzdžiui, dėti keraminį indą su viduje esančiu maistu kepti į karštą orkaitę), geriau jį įdėti į šiltą orkaitę ir toliau kaitinti kartu;

⦁ keraminių indų neplaukite iš karto po maisto gaminimo, geriau juos kurį laiką pamirkyti šiltame vandenyje.

⦁ plaunant rekomenduojama naudoti karštą vandenį, valgomąją sodą arba švelnias plovimo priemones.

⦁ prieš naudojant keraminius indus pirmą kartą, rekomenduojama juos pamirkyti vėsiame vandenyje. Vanduo turėtų apsemti visą gaminį. Norėdami mirkyti molį vandenyje, palikite indą 30-40 minučių. O norėdami padidinti atsparumą ugniai, galite išdeginti orkaitėje 200-230 laipsnių temperatūroje.


Kaina:
25,00 €


Nuostatos ir sąlygos - Siuntimo pranešimas



 


 
 
 
 
Parašykite
Paskambinkite